Talleres de Navidad
TALLERS DE NADAL a DANCETRIBALIA


Aquest Nadal tindrem la oportunitat de gaudir de les ensenyances de dos grans ballarines i professores: NÚRIA ROCA i ENCARNI SÁNCHEZ. 


El Dissabte 19 de Desembre, aquestes dues artistes impartiran uns meravellosos Tallers de Dansa:


De 10:30 a 12h: TALLER DE RITMES BÀSICS I INICIACIÓ ALS SAGGATS (amb Núria Roca)

En aquest taller coneixerem què s'entén per Ritme Bàladi i ens endinsarem en la pràctica dels saggats. Com crear rutines per agafar seguretat i rapidesa per poder incorporar-los en la Dansa gradualment. Si no teniu saggats podeu demanar-los a l'hora de realitzar la inscripció.

De 12 a 13:30h: TALLER DE BURLESQUE-CHARLESTON: “Beautiful Legs”(amb Núria Roca)

Un Taller inspirat en el Charleston, un estil alegre, dinàmic i espectacular que ens porta als Feliços anys 20!!! Combos originals i divertits, coquetos i molt energètics!!!! Per no parar de somriure i passar-ho molt molt bé!!!! A ballarrrr....

De 16:00 a 17:30h: TALLER DE DANSA CONTEMPORÀNIA (amb Encarni Sánchez)

Treball per potenciar i despertar la creativitat, fent present el cos i convertint-lo en part de l'espai. Es crearan situacions "coreogràfiques" dirigides a treure el màxim rendiment i aprofitar els nostres recursos de moviment. Crearem combinacions estratègiques per assolir determinats moviments d’una forma natural, adaptada als coneixements dels/les alumnes. Un treball per alliberar els bloquejos mitjançant la consciència del propi cos.
Preus:

1 taller: 25€
2 tallers: 45€
3 tallers: 60€

Inscripcions:

Tel: 660 29 99 04
dancetribalia@gmail.com